TISKIT
NAUTISKELU
KUUTAMO
LIIKUNTAA
VIIHDETTÄ
VETISTELYÄ

Aapinen
Ajatukset
Artturi
Ehtoollinen Haluatko
Hätätila
Kiertokirje
Liitteet
Naamiaiset
Oireita
Opi englantia
Ruotsalaisia
Kesän sienikirja
Suomenkieltä
Tehokkuutta
Tekstiviestejä
Toivelista
Totuuksia
pohjalaisia
Mietteet
Kärpänen lasissa

In English:

Blondes
Caddy
Kinky
Managers
Maths
Nudist colony

Naamiaiset?

Halloweenin yleistyessä eri puolilla maailmaa, kannattaa muistaa, että osana sitä kulttuuria ovat naamiaiset..
Naamiaisissa taas voi tapahtua ihan mitä vaan ihan kenen kanssa vaan - ja jännitys säilyy loppuun asti - tai kunnes naamarit poistetaan. Vähän sama kuin kotoisissa pikkujouluissamme.

Jännittävää Halloweenia

Pariskunta oli kutsuttu Halloween-naamiaisiin. Nainen sai ennen lähtöä kauhean päänsäryn, totta kai, ja kertoi miehelleen, että menee yksin juhliin. Mies, uskollisena aviomiehenä, protestoi sitä vastaan. Nainen sanoi kuitenkin ottavansa asperiinin ja menevänsä sen jälkeen sänkyyn ja että on turhaa pilata molempien ilta sen vuoksi. Siispä mies otti naisen ylipuhumana halloween-asunsa ja lähti juhliin.

Vaimo, nukuttuaan äänekkäästi noin tunnin verran, heräsi, huomasi säryn päässä kadonneen...ja koska oli niin aikaista, päätti lähteä myös naamiaisiin. Naiselle tuli mieleen samalla se, että hänen miehensä ei tiennyt mikä naisen asu oli! Olisi hauska tarkkailla miten mies käyttäytyisi, kun nainen ei olisi paikalla.

Nainen liittyi juhliin ja huomasi heti naamioidun miehensä tanssilattialla tanssittamassa jokaista pulua, jonka sai vain käsiin, saaden suukon sieltä ja toisen täältä ja lämpimän halauksen tuolta. Nainen meni miehensä luo, joka nähdessään hänet jätti tanssittamansa naisen kuin nallin kalliolle ja keskitti kaiken huomionsa saapuneeseen uuteen namuseen. Nainen antoi luonnollisesti miehen tehdä mitä tahansa hänelle, sillä olihan mies hänen aviomiehensä.

Lopulta mies kuiskasi naisen korvaan pienen ehdotuksen, johon nainen suostui. He menivät yhdessä erääseen pihalla seisovaan autoon ja tekivät siellä KAIKKEA! VAAUU! Juuri ennen keskiyötä, jolloin naamiot riisuttiin, nainen livahti paikalta, meni kotiin, riisui pukunsa ja meni sänkyyn miettien minkälaisen selityksen hänen miehensä kertoisi käytöksestään.

Nainen oli sängyssä lukemassa, kun aviomies tuli kotiin. Nainen kysyi: "Kuinka ilta on mennyt?" Mies vastasi: "Jaa, sitä samaa vanhaa juttua. Tiedäthän sinä, että minulla ei ole koskaan hauskaa, kun et ole mukanani." "Tanssitko sinä paljon?" nainen kysyi. Mies vastasi: "Arvaa...en tanssinut yhtään kertaan! Saavuttuani paikalle, tapasin Peten, Jarin ja pari muuta kaveria... päätettiin mennä porukalla yläkertaan pelaamaan pokeria koko illaksi. Mutta kuulehan... mitä minä kuulin pelien jälkeen... kaverilla, jolle lainasin naamiaispukuni, oli totta vieköön ollut hauskaa!"

 
Life is...
 
email