TISKIT
NAUTISKELU
KUUTAMO
LIIKUNTAA
VIIHDETTÄ
VETISTELYÄ

Skorpionimies
Skorpioninainen

Kukkahoroskooppi
Värihoroskooppi

Skorpioninainen

On niitä Skorpioninaisiakin...
Skorpioninaisessa on syvää ja mystistä kauneutta. Hän on magneettinen, ylpeä ja itsevarma. Mutta hänellä on yksi salainen suru. Hän ei syntynyt mieheksi. Voin melkein tuntea kuumuuden tänne asti Pluto-naisen kuullessa tämän paljastuksen. Maailmassa ei ole ainoatakaan skorpioninaista, joka ei tuntisi itseään läpikotaisin naiseksi, ja sinäkin ehkä ihmettelet, mistä minä oikein puhun, jos olet rakastunut skorpioninaiseen. Tässä tytössä on totisesti kylliksi hohtoa, ja hän on suunnattoman viettelevä... Mutta enhän minä sanonut, että hän olisi pojan näköinen.

Tarkoitukseni ei ollut myöskään vihjata, ettei hän selviytyisi erinomaisella tavalla naisen osastaan. Asia on nimittäin niin, että alitajuisesti hän olisi mieluummin mies. Silloin hänella olisi vähemmän rajoituksia ja enemmän mahdollisuuksia. Tämän totuuden hän salaa jopa itseltään, eikä hän todellakaan pidä siitä, että se on paljastettu hänestä. Skorpionitytön tajuttua sinisten ja vaaleanpunaisten lastenvaatteiden eron hän alistuu käyttämään vaaleanpunaisia, koska hän pystyy aina selviämään tilanteesta kuin tilanteesta parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta vaaleanpunainen ei ole hänen luonnollinen värinsä. Hänen luonteensa vivahtaa oikeastaan tummaan kastanjanruskeaan tai syvään viininpunaiseen, jotka eivät ollenkaan ole naisellisia värejä. Mutta rehellisesti sanoen hän voi saada sinut pitämään niitä naisellisina. Tunnen erään skorpioninaisen, joka tekeytyy taitavasti hennoksi, untuvaiseksi kissanpennuksi. Hän kehrää niin tyytyväisesti, että useimmat miehet luulevat hänen olevan äärimmäisen naisellinen kala. Miehet menevät hänen ansaansa ja heräävät surkeina mutta viisastuneina. Hän ei todellakaan ole kissanpentu.

Skorpioninainen halveksii suuresti samaa sukupuolta olevia, jotka putoavat omaksumistaan kullanmurun, vaimon ja äidin rooleista. Pluto-tyttö pystyy hillitsemään dominointihalunsa, kun hän antaa loistonäytöksen naiseudestaan, ja hän tekee sen paljon hienostuneemmin kuin maskuliiniset oinas-, leijona- ja jousimiestytöt. Ainakin hän tekee niin niin kauan kuin seurustelu kestää. Joissakin tapauksissa pahaa aavistamaton mies kokee suuren yllätyksen puistellessaan riisinjyvät kengistään ja hierottuaan illuusiot silmistään. Esimerkiksi Mars-naisesta poiketen skorpioninainen vetää miehen puoleensa eksoottisen katseensa raskaalla henkäyksellä, kun hän antaa miehen sytyttää hänen savukkeensa sytyttimellään. Se on paljon seksikkäämpää kuin jos hän itse raapaisisi aggressiivisesti tulitikun ja puhaltaisi savut miehen silmille, ja sen skorpioninainen tietää. Hän tietää monia muitakin asioita. Joku muu tyttö heittäytyisi kenties suoraan syliisi ja huutaisi rakkautensa ilmoille kattojen korkeuksista. Skorpioninainen lähestyy sinua hitaasti, viettelevästi ja antaa sinulle ääneti yksityisen viestinsä.

Nämä naiset voivat olla kerrassaan häkellyttävän viekoittelevia sekä farkuissa että ratsastushousuissa tai tennistossuissa. Ehkä hänen käheä äänensä saa aikaan tämän vaikutelman. Tunnen erään naisen, joka piti baseball-lippistä (ihan totta) koko sen ajan, kun hänen tuleva miehensä piiritti häntä, ja tyttö käytti paljon aikaa lyöntitilastoista juttelemiseen. Mutta hän oli silti viettelevä kuin Mata Hari ja nappasi miehen. Mies tuli hypnotisoiduksi, kuten tavallista.

Voit saada hänet sortumaan, mutta hän ei lankea suoraa päätä tunnusteluihisi. Älä odota hänen räpyttelevän pitkillä ripsillään ja palvovan sinua sokeasti. Monet skorpioninaiset ovat poikatyttöjä lyhyine ripsineen. Mutta nuo kauniit, mystiset silmät osaavat lukea ajatuksesi niin selvästi, että hän ei tarvitse somisteita ja ehosteita. Kuiskaa jotakin, mikä saisi kenen tahansa muun tytön sulamaan, mutta skorpionityttö luo vain sinuun intensiivisen, läpitunkevan katseensa, joka näkee suoraan todelliset aikeesi. Hänellä on röntgenkatse, joten älä flirttaile; ellet ole liikkeellä tositarkoituksessa, haaskaat hänen aikaansa ja loukkaat häntä.

Minä en suosittelisi skorpionin loukkaamista. Se ei kerta kaikkiaan ole terveellistä. Ellet ymmärrä, mitä tarkoitan, kysy joltakulta, joka on loukannut häntä. Hän pystyy ehkä kertomaan sellaista, joka saa sinun tukkasi nousemaan pystyyn. Olen kyllä tietoinen siitä, että tämä vaarallinen femme fatale osaa kätkeä kostonsa värisevään hymyyn, sulaviin tapoihin ja henkeäsalpaavaan ääneensä, jollaista ei ole kuin enkelillä. Mutta astrologian ei oleteta tuntevan sellaisia asioita. Olennaista on, että sinä olet tietoinen niistä. Sinähän tässä yrität kesyttää hänet - tai suojella itseäsi häneltä, miten vain. Luultavasti sekä että. Voit olla varma siitä, että taivaassakaan ei tunneta sellaista raivoa, kuin skorpioninaisella hänen menetettyään sisäisten kuohuvien Pluto-tunteittensa hallinnan, joskin hän yleensä pystyy pitämään ne kurissa.

Hän voi olla määräilevä ja dominoiva, sarkastinen ja kylmäkiskoinen - ja muuttua sitten kuumaksi kuin uuni. Hänen vihansa voi olla karvaan myrkyllistä ja hänen rakkautensa raivokkaan riehakasta. Hän voi kiljua kuin syöjätär tai kuiskata kuin hempeä tunturikyyhky. Yhdestä asiasta voit olla aivan varma: hän ei ole milloinkaan nynny. Skorpioninaisella voi olla eräs häkellyttävä kyky, joka voi karmia selkäpiitäsi. Hän käyttää eräänlaista mustaa magiaa niin neuvokkaasti, että se voi tuntua noituudelta. Et pääse hevin pakoon, kun hänen silmänsä kohtaavat sinun silmäsi. Mystisen kuudennen aistinsa ansiosta hän voi usein tunnistaa tulevan aviopuolisonsa ensi silmäyksellä, ja jollakin tavalla hän pystyy silmänräpäyksessä välittämään tämän havaintonsa. Sinä voit reagoida kahdella tavalla. Joko joudut toivottomasti hänen lumoihinsa, jolloin olet jo matkalla kohti täydellistä alistumista, tai sitten sinä pelästyt niin kovasti, että haluaisit juosta pakoon.

Mikäs kiire sinulle tuli? Odota vähän aikaa. Olet ehkä juuri pääsemässä selville, mistä elämässä oikeastaan on kyse. Hän tietää. Ja hän opettaa sinua. Ainakin sinun pitäisi tuntea itsesi imarrelluksi, koska hän katsoo sinun olevan oudon katseensa arvoinen. Skorpioninainen ei voi antaa anteeksi heikkoutta. Hän etsii kunnianhimoista ja rohkeaa miestä. Hän haluaa kumppanin, joka voi dominoida häntä ja tehdä hänet ylpeäksi, pilaamatta hänen salaista yksilöllisyyttään. Hän edellyttää miehen olevan voimakas, miehekäs ja paremman näköinen kuin miehet yleensä. Miehellä täytyy olla korkea älykkyystaso voidakseen kilpailla skorpioninaisen loistavien aivojen kanssa, ja lisäksi miehen täytyy hallita pintapuolista paremmin abstrakti filosofinen viisaus.

Joten pysy aloillasi ja pidä tuo omahyväinen virne naamallasi. Kaikki tuttavasi pitävät sinua melkoisena miehenä, koska hän on iskenyt silmänsä sinuun. Tämä voisi avata uusia näkymiä. Henkilökohtaiset osakkeesi nousevat useita pykäliä verrattuna siihen, mitä ne olivat ennen kuin hän noteerasi sinut. Päästyäsi kerran skorpioninaisen lähelle voit katsoa olevasi ainutlaatuinen ja epätavallinen mies. Voit olla myös varma siitä, että hänen rakkautensa sinuun ei ole verrattavissa mihinkään aiemmin kokemaasi - ja tämän lausuman voi tulkita monella eri tavalla. Olet nyt hänen elämänsä tärkein mielenkiinnon kohde. Jos hän on tyypillinen Pluto-tyttö, hän tukee sinua ja puskee sinua eteenpäin, ja hän yrittää tyydyttää tarpeesi intohimoisen intensiivisesti. Jos sinua on vaikea tyydyttää, hän osoittaa turhautuneisuutensa yrittämällä intohimoisesti saada kiinnostuksesi heräämään. Intohimo-sana on ehkä pistänyt silmääsi. Useimmat miehet ovat kuulleet kiihottavia huhuja marrasnaisen intohimosta. Huhut ovat totta.

Hänen sisimpänsä pursuaa intohimoa, vaikka hän esiintyykin vieraita kohtaan hillitysti ja viileästi, ja hän pitää intohimonsa tiukasti kurissa. Hänen ulkoinen miellyttävyytensä tuo mieleen lähinnä mustan sametin. Mutta miehet ovat yleensä liian taipuvaisia ajattelemaan, että intohimo liittyy rakkauselämään, mikä on skorpioninaisen kohdalla ahdas käsitys, sillä Pluto määrittelee sanan paljon laajemmin. Intohimo liittyy hänen tunteisiinsa, koskipa asia mitä tahansa. Hän ei ole koskaan vain hieman kiinnostunut. Hän ei pysty olemaan puolueeton ja pinnallinen. Harvoin hän vain joko tykkää tai ei tykkää jostakin kirjasta, näytelmästä, uskonnosta, huonekalusta tai ihmisestä. Hän joko syvästi inhoaa tai palvoo pohjia myöten. Ellei jompikumpi intohimo herää, hän jää täysin välinpitämättömäksi. Mutta kuitenkin hän pysyy melko koskemattoman oloisena, ikään kuin emotionaaliset myrskyt eivät vaikuttaisi häneen, ainakaan päätellen hänen levollisesta olemuksestaan, joka aina laskeutuu hänen ympärilleen suuren tai pienen ydinräjähdyksen jälkeen.

Kun skorpioninaisen raivo laantuu ja hänen sametinpehmeä tasapainonsa palautuu, voi olla vaikea saada anoppi uskomaan, että hänen tyttärensä todellakin rikkoi säpäleiksi kaikki astiat ja repi verhot riekaleiksi. Ihmiset tuijottavat sinua kuin murhamiestä. Mitä sinä oikein tarkoitat? Hyi olkoon, että kehtaatkin väittää tuon viileän, hillityn ja rakastettavan tytön olevan muka noin pahansisuinen. Sympatiani ovat puolellasi, jos siitä nyt on mitään apua. Hänellä on niin uskomattomia hyveitä, joten tiennet, että hänen paheensakaan eivät voi olla vähäisiä. Joten ajattele vain hänen hyviä puoliaan sitten, kun tuo kuhmu päässäsi on asettunut.

Koska varjojen tutkiminen vetää häntä puoleensa, hän voi ensi alkuun näyttää houkuttelevalta kielletyltä hedelmältä, ja hänen silmiensä outo syvä kajo vahvistaa tätä vaikutelmaa. On totta, että skorpionityttö ajautuu joskus vaarallisille vesille yrittäessään tunkeutua syvälle elämään, ja koska hän ei tunne minkäänlaista pelkoa (ellei hänen kuunsa ole huonossa asemassa, jolloin hän voi olla täynnä nimetöntä kauhua), hänen etsintänsä voi johtaa todella kummallisille syrjäpoluille. Mutta tyypillinen skorpioni palaa jokaiselta löytöretkeltään yhä vahvana ja puhtaana. Jos hän tahrii sielunsa sisimmän, Pluto rankaisee häntä ahdistavalla katumuksella ja syyllisyydellä. Mutta hän voi vedota suureen luonteenvoimaansa ja kohota uudelleen Feeniks-linnun tavoin kokeilujensa tuhkasta.

Kahil Gibranin kirjoituksessa Profeetta vastaa kysymykseen Pahasta: "Voin puhua sinussa olevasta Hyvästä, en Pahasta. Mitä muuta on Paha kuin Hyvää - oman nälkänsä ja janonsa kiduttamaa. Kun Hyvä on nälkäinen, se etsii ravintoa, jopa pimeistä luolista, ja kun sen on jano, se juo jopa seisovaa vettä." Täydellinen skorpionin kuvaus. Hän on saattanut olla miljoonan inhimillisen heikkouden valpas tarkkailija ja hän on saattanut maistaa vaihtelevia kokemuksia vain höystääkseen tietämystään. Mutta hän voi palata salaperäisesti kaikilta tutkimusretkiltään epäilysten yläpuolella - ja yhä miltei jokaisen tuntemasi muun naisen yläpuolella. Hän pystyy pitämään melkoisen määrän salaisuuksia omana tietonaan. On hämmästyttävää, miten monia pimeitä tekoja on tunnustettu skorpioneille, vaikka heidän oman sisäisen elämänsä ovella on lappu: "Yksityisalue - ei pääsyä." Hän pitää salaisuuksien kuuntelemisesta, mutta harvoin hän kertoo mitään hänelle tunnustettua, ei edes sinulle (ellei hänen syntymähoroskooppinsa kiusana ole Merkurius).

Voit myös odottaa hänellä olevan runsaasti omaan persoonaan salaisuuksia, äläkä yritä tiristää niitä hänestä. Tässä naisessa on yksityisalue, jota ei voi koskettaa, hänen mielensä ja sielunsa alue, joka kuuluu ainoastaan hänelle ja johon ei ole menemistä. Hän ei ole valheellinen, itse asiassa hän on useammin aivan liian rehellinen, joskin aina jäävät jäljelle nuo erityisajatukset ja tuntemukset, joita hän ei tunnusta sinulle eikä kenellekään muulle. Skorpioninainen on uskomattoman lojaali niille, joita hän pitää vahvoina ja ystävyyden arvoisina, mutta heikkoja hänen katseensa ei koskaan kunnioita läsnäolollaan. Hänen valikoivuutensa ihmissuhteissa voi saada hänet näyttämään kylmäkiskoiselta ja nirppanokkaiselta. Tavallaan hän sitä onkin, koska hän pitää omaa henkilökohtaista inho- ja suosikkilistaansa, ja tämä ominaisuus on hänessä selvempi kuin leijona- tai kaurissisarissa. Kaikki skorpionit valitsevat ystävänsä erittäin tarkasti. Ystävyyden arvoiset kumppanit he säilyttävät koko elämänsä ajan, mutta pinnalliset, tavalliset ja arvottomat ystävät he torjuvat. Skorpioninaisen persoonallisuudessa on melkoinen määrä kestävyyttä ja päättäväisyyttä, ja halutessaan hän voi käyttää näitä varastoja hallitakseen ne kohtuuttomuudet, joihin hän tuntee vetoa, kuten juominen, huumeet, itsetuhoisen häikäilemätön kostomentaliteetti ja vaarallinen depressio. Enemmin tai myöhemmin hän tutkii todennäköisesti jotain okkultismin muotoa, ja ikivanhat mysteeriot ja näkymättömät maailmat saavat lopulta hänen kunnioituksensa, joskin skorpioni voi olla elämänsä aikana mitä vain hartaasta uskovaisesta vannoutuneeseen ateistiin.

Skorpioninaisen ei tarvitse olla laillisesti vihitty vaimo voidakseen antaa vaimon rakkautta ja kiintymystä. Jos sinusta riippumattomat tekijät tekevät avioliiton mahdottomaksi, hän rakastaa sinua silti niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin piittaamatta siitä, mitä naapurit ajattelevat. Useimmissa tälläisissa epätavallisissa tilanteissa suhde on tosi ja vilpitön toisin kuin monen laillisen avioliiton pinnallinen ja itsekäs rakkaus. Yhteiskunnan tekopyhyys ei voi koskaan estää tätä rohkeaa naista etsimästä aurinkoa. Hän tottelee ainoastaan omia lakejaan, ja Pluto-sydämessään hän ymmärtää lupauksen "Kunnes kuolema meidät erottaa" paljon paremmin, kuin puolet niistä morsiamista, jotka autuaan onnellisina mumisevat "Tahdon."

Voimakkaasta individualismistaan huolimatta tyypillinen skorpioninainen antaa miehensä olla pomo. Sen sijaan että hän loistaisi voimallaan ja tarmollaan, hän käyttää kykyjään auttaakseen miestään saavuttamaan päämääränsä. Sinun tulevaisuutesi on hänelle paljon tärkeämpi, eikä hän välttämättä vaadi uransa jatkamista häiden jälkeen (ellet ole aiheuttanut hänelle pettymystä tai ellette tarvitse lisätuloja tilapäisen rahapulan lievittämiseksi). Hän voi tapella villisti sinua vastaan yksityisesti, mutta hän puolustaa sinua hurjana julkisuudessa. Hän ei siedä sitä, että joku vahingoittaa sinua tai käyttää sinua hyväkseen. Ne jotka yrittävät, saavat tuntea hänen oikeutetun vihansa sivalluksen. Sinun onnesi on aina etusijalla. Ellei hänen aurinkomerkissään ole epäsuotuisia aspekteja tai ellei hänen nouseva merkkinsä ole epäedullinen, hän auttaa sinua kärsivällisesti ja pysyy lujana, kunnes saavutat mitä haluat, ja kun olet pyrkimässä kohti päämäärääsi, hän ei ruikuta eikä valita eikä menetä malttiaan, vaikka hän voikin toisaalta hieman katkeroitua, jos rohkeutesi pettää kesken kaiken. Hän odottaa sinun tähtäävän niin korkealle kuin kykysi suinkin sallivat. Kaikki vähempi saa aikaan pilkallisia huomautuksia ja moitteita, etenkin jos hänen Merkuriuksensa on huonossa asemassa. Skorpioninainen rakastaa kotiaan, ja se on yleensä hohtavan siisti, aistikas ja viihtyisä. Ateriat tarjoillaan ajallaan, ja kaikki on ylipäätään hallinnassa. Jos tilanne on päinvastainen, jokin tekee hänet hyvin onnettomaksi, sillä hänelle kauneus ja järjestys on luontaista.

Tyypilliselle skorpioninaiselle kevätsiivous on kuin lomaa. Hän rakastaa rynnäkköjä kotinsa nurkkiin nähdäkseen, mitä niistä voi löytyä. Pidä huoli siitä, ettei hän komeroita siivotessaan löydä vanhan pukusi taskusta outoja hajuvedelle tuoksuvia lappusia. Skorpioni on järjettömän epäluuloinen, silloinkin kun ei pitäisi olla aihetta, joten voit kuvitella, mitä tapahtuu hänen löytäessään johtolankoja todellisesta uskottomuudesta. Kuvittele mielessäsi sienen muotoista pilveä, niin saat kuvaannollisesti puhuen yleiskäsityksen siitä, mitä voi tapahtua.

Häntä sinun on turha epäillä, vaikka sinulle ilmaantuisi aihetta miten paljon tahansa, ja aihetta ilmenee varmasti runsain mitoin, sillä hän ei koskaan paljasta syvimpiä tunteitaan. Tämä seikka voi tietysti antaa sinulle aiheen kysymyksiin. Mutta niele ne yhdessä kurkkuun nousseen palan kanssa. Aivan kuten hänen lapsuutensa lukittu lipastonlaatikko, hänellä on aina ollut asioita, joita hän ei jaa muitten kanssa. Et pääse minkäänlaiseen selvyyteen, vaikka yrittäisitkin penkoa niitä. Ymmärrän kyllä, että tämä ei ole reilua. Hänkin ymmärtää sen. Mutta se ei suinkaan muuta tilannetta. Se pysyy ennallaan. Ota tai jätä. Ilmeisesti otat hänet.

Skorpioninaista on melkein mahdoton jättää. Vähintään hän vaanii sinua kummituksena lopun elämääsi. On helpompi tottua hänen omituisuuksiinsa kuin kärsiä niistä painajaisista, jotka kuitenkin olisivat tuloksena siitä, jos jättäisit hänet. Kukaan ei pysty jättämään skorpionia. Ei sitten millään. Etkö tiennyt tätä? Ne, jotka ovat yrittäneet, voivat valistaa sinua. Kaiken kaikkiaan olet saanut hyvin erikoisen naisen. Vaikka hän niin suuresti tarvitseekin kodin turvallisuutta, hän suostuu silmää räpäyttämättä jättämään kotikontunsa, jos se on välttämätöntä sinun urasi takia. Hän sopii erinomaisesti vaimoksi upseerille, ja poliitikolle hän on oikea aarre.

Skorpioninainen pystyy arvaamaan ihmisten aikeet, yksikään petos ei jää häneltä huomaamatta. Skorpioninainen voi sanoa sinulle tarkasti, kehen voit luottaa ja ketä pitää varoa. Kalavaimolla on samanlainen kyky, mutta hän on ehkä liian pehmeäsydäminen arvostelemaan ja hän on aina valmis löytämään puolusteluja muiden vajavaikuuksille. Mutta niin ei ole skorpioninaisen laita. Hänen täytyy usein jopa hillitä terävää kieltään ja pehmentää raakoja huomautuksiaan. Talousasioissa skorpioninainen on täysin arvaamaton. Hän voi säästää ja pihistää ja saada pennit venymään, ja sitten hän voi yhtäkkiä tuhlata suuria summia johonkin loisteliaaseen. Yhdestä asiasta voi olla varma. Hän nauttii rahasta, säästipä hän sitä vaikka vanhassa kengässä tai käyttipä hän rahansa ylellisyyteen. Mutta vaikutusvaltaa tämä nainen arvostaa, ja sitä hän ei anna rahan vaarantaa. Hän voi olla tyytyväinen, vaikka sinulla olisi vain pienet tulot, kunhan itse määräät asioistasi ja kunhan sinulla on mahdollisuuksia päästä eteenpäin vaikutusvaltaiseen asemaan. Skorpioninainen pitää vallasta, ja hän voi uhrata todella paljon sen hyväksi. Hänelle riittää, että sinulla on valtaa, sillä Pluton myötävaikutuksella hän pystyy elämään sijaiselämää muiden kautta silloin kun hänelle itselleen sopii.

Muista vain, että vaikka hän voi uhrautua ja olla valmis tulemaan toimeen vähillä varoilla päästäkseen suunniteltuun päämäärään, hän on kuitenkin aivan liian ylpeä voidakseen asua sotkuisessa ympäristössä ikuisesti, ja hän voi tulla hyvin happamaksi ja tyytymättömäksi, jos hänen on elettävä sellaisissa oloissa pitkään. Hän joko yrittää muuttaa väkisin perheen elämän jonkin ajan kuluttua tai sitten hän vetäytyy hiljalleen harmaan sisiliskon maailmaan näyttäen ulkoisesti hyväksyvän kurjuuden ja melkein nauttivan siitä, mutta sisimmässään hän on syvästi katkera. Hän on omistushaluinen, mutta itseään hän ei halua kenenkään omistavan.

Eräs pahimpia piirteitä sekä nais- että miesskorpioneissa on se, että he kieltäytyvät näkemästä mitään muuta kuin oman näkökantansa silloin, kun on kysymys emootioista. Vasta viikkoja kestäneen itsetutkiskelun jälkeen he saattavat osoittaa jonkinlaista nöyryyttä. Skorpioninaisen luonnollinen mielenkiinto vastakkaista sukupuolta kohtaan, vaikka se pysyttelisikin platonisuuden tasolla, voi antaa sinulle hyvän syyn olla mustasukkainen hänestä, siinä missä hän sinusta. Ajoittain hän hurmaa jokaisen näköpiirissä olevan miehen, ja sinun on vain seurattava vierestä, kun nämä miehet lumoutuvat. Se johtaa harvoin mihinkään vakavaan, mutta tilanne voi olla sangen epämiellyttävä, ja siitä voi kehkeytyä kiivaita erimielisyyksiä. Kesken taistelun tuoksinan voi olla hyvä muistaa, että hänellä on pakonomainen tarve päästä tasoihin, minkä takia hän yleensä voittaa jokaisen yhteenoton. Hän pääsee aina sanomaan viimeisen sanan.

Jos kerrot hänelle valheen, hän voi vastata kahdella. Jos kieltäydyt itsepintaisesti antamasta hänelle suukkoa lähtiessäsi töihin pienen kinan jälkeen, hän voi kieltäytyä antamasta hyvän yön suukkoa koko kuukauden ajan. Annapa äitisi (tai kenen tahansa äidin) arvostella hänen keittotaitojaan, skorpioninainen saattaa hyvinkin unohtaa kutsua hänet päivälliselle useana perättäisenä sunnuntaina. Jos loukkaat häntä tahattomasti, saat sen anteeksi, jos hän ymmärtää sinun tehneen sen sen vahingossa. Skorpionin oikeudentunto on yhtä pettämätön, kuin hänen kostonhalunsa. Useimmat ihmiset unohtavat tämän seikan. Hän muistaa jokaisen ystävällisen teon, ja antaa kaksin verroin takaisin. Se toimii molemmin päin. Hänen rakkaudenosoituksistaan lapsia kohtaan saattaa puuttua tiettyä hellyyttä ja avoimuutta, mutta lapset saavat kuitenkin tuntea hänen syvän kiintymyksensä ja tuntevat olevansa emotionaalisesti suojattuja.

Skorpioniäiti havaitsee lastensa lahjat ja rohkaisee heitä. Hän käyttää paljon aikaa kannustaakseen heitä korkeampiin päämääriin, ja hän on valmis antamaan heille kaiken tarvittavan tuen. Hänen jälkeläistensä mielestä hän on voimakas ja auttavainen silloin, kun ongelmia syntyy, sillä hänen tietonsa ihmisluonnosta tekevät hänestä viisaan neuvonantajan. Mutta toisaalta hän voi olla sokea heidän vioilleen, mikä voi tietysti aiheuttaa koko joukon pulmia. Hän murskaa jokaisen, joka on hänen mielestään tavalla tai toisella uhkaksi hänen lastensa onnelle, ja ikävä kyllä se koskee hänen miestään. Hänestä ei ole hyvä pitää lapsia kovemmassa kurissa kuin mikä hänen mielestään on kohtuullista.

Skorpioninainen voi joskus melkein hukuttaa sinut intohimollaan elämään, mutta todellisessa myrskyssä hänen viileä ja tyyni järkevyytensä ja hänen teräksiset voimansa voivat toimia pelastuslauttana. Vaikka hän tekeekin taikoja merkillisillä ja salaisilla tavoilla, hänen lumoavat silmänsä katsovat sinua aina vilpittömästi, silloinkin kun hän on hieman inhimillisen käsityskyvyn tuolla puolen. Hän on ehkä hieman liian vaarallinen, mutta eittämättä kiihottava.

Anna muiden miesten kilpailla ailahtelevien tyttöjen kanssa. Olet oppinut tuntemaan rakastettavan noidan vastustamattomat mysteeriot. Noitasi keittää sinulle kupin hyvää teetä eikä koskaan päästä paahtoleipääsi palamaan. (No, tuskin koskaan). Kun kuppisi on tyhjä, anna hänen povata sinulle teenlehdistä. Hän osaa sen taidon - jos haluaa. Etkö muka tiennyt sitä? Mutta minähän sanoin, että hän pitää joitakin asioita omana tietonaan…

(tämän tekstin löysin jostain verkkosivuilta ja kopioin sen vastoin kaikkia tietosuojapykäliä - mikäli tiedät omaavasi tekijänoikeuden tähän, ole ystävällinen ilmoittele ja poistan tekstin. Kokemuksesta tiedän, hyvää tekstiä naispuolisesta skorpionista - miehenä tuntuu että voin itsekin tunnistaa monet noista piirteistä....)

 
Life is...
 
email