TISKIT
NAUTISKELU
KUUTAMO
LIIKUNTAA
VIIHDETTÄ
VETISTELYÄ

Skorpionimies
Skorpioninainen

Kukkahoroskooppi
Värihoroskooppi

Skorpionimies.

Skorpionimies voi vetää sinut syvälliseen ja pakottavaan ihmissuhteeseen. Hän on miestyyppi, jonka kanssa opit tuntemaan itsestäsi monia uusia ulottuvuuksia. Hän ei päästä sinua helpolla ja rakkaussuhde voi olla myrskyisä. Hän on altis sukeltamaan syvyyksiin ja tutustumaan elämän syövereihin myös tunne-elämässä.

Erityisen tasaista ei hänen rakkauselämänsä ole, ja jos on, voi pelätä tunteiden lukkiutuneen. Hän kaipaa rajua, herättävää rakkautta, joka nostaa hänet intohimon huipulle. Kaikista merkeistä hänen kohdallasi on syytä puhua intohimoista, passioista, jotka liikuttavat olemusta pohjia myöten ja uudistavat koko olemusta. Hänessä on voimakasta vetovoimaa kokea rakkaus asiana, joka vie hänet elämän ja kuoleman perusasioiden eteen paljaana ja haavoittuvana.

Rakkaus yhdistyy usein seksuaalisuuteen, joka on hänen alkukantaisin voimavaransa, jonka ympärillä moni muukin asia pyörii. Väkevät tunteet ja jännittyneet seksuaaliset lataukset voivat johtaa pitkäaikaisiin muutoksiin sisäisessä ja ulkoisessa elämässä. Hän saattaa syventyä rakkauden kokemukseensa ja hän on ehdottomasti mukana tunnesuhteessa eikä osaa luovuttaa silloinkaan kun se voisi olla jo hyväksi. Mustasukkaisuus ja ajoittaiset kumppanin epäileminen voivat kuulua kuvaan.

Skorpionimies ei osaa luopua helpolla mistään mihin hän on kiintynyt. Rakkauden menetys voi olla vakava isku tai oman itsetunnon menetys ja sen tuomat opetukset säilyvät pitkään mielessä. Hänen veden elementin merkkinsä tunnetaan laskuista ja nousuista. Tunne-elämä vaatii usein puhdistautumista ja alempien tarpeiden on väistyttävä jos mielit tulla onnelliseksi. Vahvat seksuaaliset tuntemukset ja tarve ottaa kumppani kokonaan haltuun, voivat merkitä rajuja valtataisteluja liitossa.

Jollain lailla skorpionimies uppoutuu syvälle kumppaniinsa ja hän voi tuntea, että pääsee ohjailemaan rakkautta sisältä käsin. Hänessä on vahvoja, salaperäisiä alitajuisia latauksia, jotka vaikuttavat ihmisiin eikä rakastettukaan mitenkään säästy niiltä. Täydellisen vapauden antaminen kumppanille on hänelle melko mahdotonta ja jos hän pelkää menetyksiä, hän voi erityisen lujasti takertua rakkauteensa ja yrittää saada sinut tekemään niin kuin haluaa ja pysymään rinnallaan keinolla millä hyvänsä.

Ja sitten asiaan: Skorpioni - salaperäinen voittaja

Tavattuasi skorpionin kerran muistat hänet ikuisesti. Hänen karismaattisuutensa ja hypnoottiset silmänsä jäävät lähtemättömästi mieleen, eikä hänen hillityn olemuksensa alle kätkettyä kiihkeää luonnetta voi olla aistimatta. Skorpioni ei ole mikään keskitien tallaaja, vaan - tilanteesta riippuen - joko pyhimys tai paholainen. Tavallisesti ihmiset skorpionin harmiksi muistavat vain hänen symbolieläimestään kerrotut pelottavat tarinat, minkä vuoksi useimmat skorpionit on tuomittu kantamaan ikävän ihmisen leimaa otsassaan. Tällä kiihkeällä ja ehdottomalla merkillä on monesti vaikeuksia ihmisten kanssa. Ne, jotka eivät tunne skorpionia kunnolla, kavahtavat hänen suoria, kaunistelemattomia mielipiteitään. Jos skorpionin kantaa kysytään, se tullaan myös kuulemaan. Skorpioni ei harrasta vilpillistä imartelua, mutta tuntiessaan tarvetta positiivisen palautteen antamiseen, hän ei myöskään kitsastele sanoissaan. Itsevarmoilla, pisteliäillä kommenteillaan ja purevilla huomautuksillaan skorpioni saattaa hankkia itselleen verivihollisia. Usein vastustajat väheksyvät skorpionia tämän hillityn olemuksen vuoksi, mutta erehdyttyään kerran tallaamaan skorpionin jalkoihinsa, he oppivat , ettei skorpioni jätä koskaan iskemättä takaisin. Skorpionin kosto on suloinen. Myrkyllisen pistoksen saaneet pahat kielet ovatkin ensimmäisinä levittämässä hätäsanomaa skorpionin vaarallisuudesta.

Ystävänä skorpioni on kuitenkin viisas, uskollinen ja avulias. Hän muistaa saamansa palvelukset ja tulee korvaamaan ne ruhtinaallisesti. Aurinkomerkeistä ainoana hän on valmis uhraamaan vaikka henkensä rakkaittensa puolesta. Skorpionin kiihkeys voi joistakin ihmisistä tuntua jopa pelottavalta, ja se onkin ehkä viisasta harkita, mitkä itseensä kohdistuneet vääryydet skorpioniystävälleen kertoo. Skorpioni voi nimittäin ratkaista ongelmasi hyvinkin suoraviivaisesti ja lopullisesti keinoilla, joita on parempi olla miettimättä tarkemmin. Vaikka skorpionin ympärillä leijuu aina hienoinen väkivallan häivähdys, sairaita ja murheenmurtamia kohtaan hän tuntee poikkeuksellisen lämmintä myötätuntoa. Häntä ei ehkä voi kutsua kovin herttaiseksi, mutta kulmikkaasta käytöksestään huolimatta hän haluaa pelkkää hyvää niille, joista pitää.

Skorpionin mieli on, kuten muillakin vesi-ihmisillä, syvä ja tutkimaton. Hän mietiskelee ja pohtii, mutta kukapa tietäisi tarkalleen mitä, sillä skorpioni pitää aina osan salaisuuksistaan itsellään. Elämä, kuolema ja niihin liittyvä mystiikka kiehtovat salaperäistä Pluto-ihmistä, sillä elämä sinällään on hänestä ratkaisematon arvoitus.

Persoonallisuuskolmannekset

Jakson ensimmäisen kolmanneksen (24.10. - 2.11.) syntynyt skorpioni vaikuttaa petollisen hillityltä ja vaatimattomalta.

Toisen kolmanneksen (3. - 12.11.) aikana syntynyt skorpioni on herttainen, mutta autuaan tietämätön kohteliaisuussäännöistä.

Jakson kolmantena kolmanneksena (13. - 22.11.) syntyneen skorpionin kyllä tunnistaa aurinkomerkkinsä edustajaksi: hän on pelottavan voimakas ja joskus jopa häikäilemätön.

Skorpioni ja työ

Jokaisessa skorpionissa on ripaus keskiaikaista itsensäkiduttajaa. Hän hakee tyydytystä vastoinkäymisten voittamisesta. Skorpioni onkin parhaimmillaan ammateissa, joissa hän saa käyttää taistelijanominaisuuksiaan: voimaa ja päättäväisyyttä. Hyvän kestokykynsä, lievän fanaattisuutensa ja suoraviivaisen urasuuntautuneisuutensa takia tästä Pluto-planeetan hallitsemasta ihmisestä jää elämään värikkäitä legendoja, joita kerrotaan firmassa sukupolvesta toiseen.

Työkavereidensa keskuudessa skorpioni jakaa mielipiteet kahtia: puolet porukasta pitää häntä napakkana ja tervejärkisenä kollegana; puolet taas pelkää häntä ja hänen sanaista sivallustaan. Se puoli porukasta, joka suhtautuu skorpioniin myönteisesti, arvostaa lojaalisuutta, jota hän tuntee työnantajaansa kohtaan. Pelkäävä puolisko ei sen sijaan luota häneen ja pitää häntä omituisena salamyhkäisenä friikkinä. Molemmissa mielipiteissä on tietenkin myös ripaus totuutta: Vaikka skorpioni onkin horjumattoman uskollinen työnantajaansa kohtaan, hänellä on aina myös omat salatut motiivinsa ja tavoitteet, joita hän ei kerro muille.

Jokainen terve skorpioni-ihminen halajaa valtaa. Ihmistuntemuksensa ansiosta hän onkin viekas ja vaarallinen neuvottelija, joka vetelee leikiten vastapuolen lankoja ennen kuin antaa tälle viimeisen, kuolettavan iskun. Työhönsä tyytymätön skorpioni on melko harvinainen tapaus. Tavallisesti skorpionit päätyvät alalleen harrastelijamaisen kiinnostuksensa kautta. Täydellisyydentavoittelijana hän omistautuu harrastuksilleen niin, että ne ennemmin tai myöhemmin imaisevat hänet mukaansa. Kun harraste rupeaa viemään suurimman osan hereillä vietetystä ajasta, on siitä parasta alkaa saada palkkaakin.

Skorpionimies

Tässä mies, joka tekee naisen hulluksi. Hulluksi rakkaudesta, hulluksi raivosta, hulluksi mustasukkaisuudesta, hulluksi intohimosta - hulluksi joka tapauksessa.

Skorpionimies on vaarallinen yhdistelmä Tom Sawyeria, Kapteeni Koukkua ja Englannin prinssi Charlesia. Vaikka hänen virallinen olemuksensa on kuninkaallisen tyyni ja viileä, kahdenkeskisenä hellänä hetkenä hän sen sijaan paljastuu puhdasotsaiseksi ja poikamaiseksi. Pluto-vetoinen mies ei huutele tunteitaan julki. Lemmekkäitä tuntemuksiaan peitellessään hän saattaa käyttäytyä kuin keskenkasvuinen nulikka, joka häpeilee ihastumistaan rinnakkaisluokan tytöntylleröön. Kun paikalla on muita ihmisiä, skorpionimies esittää kovanaamaa. Mutta kun muut ovat poistuneet, kellossa onkin kokonaan toinen ääni. Tyttöjä kiusaavasta pojanjolpista kuoriutuu herkkä herrasmies ja romanttinen rakastaja.

Skorpionimies ei kadehdi toisia eikä sääli itseään. Elämä on tässä ja nyt. Mitä sitä jossittelemaan? Tämä plutomainen itsetietoisuus on toisaalta viehättävää, toisaalta taas ärsyttävää. Nöyryys ja ennakkoluulottomuus eivät kuulu skorpionimiehen hyveisiin. Mutta sen, ken on kerran jäänyt noiden hypnoottisten hämähäkki-silmien vangiksi, on turha pyristellä: pakoon et enää pääse!

Skorpioni ja rakkaus

Skorpioni etsii kumppania, joka miellyttäisi hänen taiteellista silmäänsä ja joka olisi riittävän rohkea ja älykäs elääkseen vahvan skorpioninsa rinnalla. Skorpionissa itsessään on maagista vetovoimaa, jota vain harvat voivat vastustaa. Vaikka skorpioni-ihmistä hivelevät huomio ja kauniit sanat, häntä ei tyhjillä sanoilla viilata linssiin. Itse hän ei voisi kuvitella alentuvansa valheelliseen imarteluun.

Rakkaus on Pluto-ihmiselle yhdistelmä hellyyttä ja himoa. Rakastuessaan tämä kovapintainen tunneihminen on puhdasotsainen idealisti, joka ei välitä, vaikka rakastettu olisi pennitön maankiertäjä. Vaikka skorpioni saattaa harrastaa parisuhteen ulkopuolelle suunnattua kevyttä, leikillistä flirttiä, hän on kuitenkin erittäin uskollinen. Rakkaus on hänelle vakava asia, jonka kanssa ei pidä leikitellä. Kumppanin hyvinvointi on skorpionille kaikki kaikessa, vaikka sitä ei ehkä usko kukaan, joka on kuullut tämän ivallisen hämähäkki-ihmisen julmalta tuntuvia lausuntoja.

Todellisuudessa intohimoinen skorpioni on valmis pistämään vaikka koko elämänsä uusiksi tehdäkseen rakkaansa onnelliseksi. Samanlaista uhrautuvaisuutta on vaikea löytää edes muiden, hellämielisempinä pidettyjen aurinkomerkkien joukosta. Vaikka skorpioni on temperamenttinen tunneihminen, hän on monesti kykenemätön ilmaisemaan tunteitaan.

Hellämieliset vedenmerkit - kalat ja rapu - olisivat tunteitaan tukahduttavalle skorpionille terapeuttista seuraa. Maamerkit - neitsyt, kauris ja härkä - sen sijaan arkipäiväistäisivät terveesti skorpionin mystiikkaan taipuvaista elämää.

Skorpioni ja erotiikka

Skorpioni on voimakkaan seksuaalinen olento, jolle erotiikka edustaa elämän ja kuoleman kaltaista perusvoimaa. Skorpioni rakastuukin ihmiseen, joka kykenee nauttimaan aistimuksistaan iloisena ja hyvällä omallatunnolla. Jokaisen tasapainoisen skorpionin mielestä seksi on kuitenkin luonnollinen tapa nauttia luonnon ihmisruumille suomista lahjoista.

Rakastelu on skorpionille pelkkää fyysistä suoritusta syvällisempi juttu. Skorpioni ei voisi edes villeimmissään kuvitelmissaan viedä vuoteeseensa ihmistä, jonka kanssa hän ei olisi samalla henkisellä tasolla ja jota kohtaan hän ei tuntisi täydellistä luottamusta.

Lähteenä osittain (suuri osa): Suuri horoskooppikirja :Karisto

 
Life is...
 
email