TISKIT
NAUTISKELU
KUUTAMO
LIIKUNTAA
VIIHDETTÄ
VETISTELYÄ

Skorpionimies
Skorpioninainen

Kukkahoroskooppi
Värihoroskooppi

Astrologiasta kiinnostuneille..

Horoskooppimerkit ovat aika yleinen puheenaihe vaikka moni sanookin ettei ole niistä lainkaan kiinnostunut.. Astrologia, kuten mikä tahansa harraste on ihan hauska asia - kunhan siihen ei liikaa hurahda ja ala pilkun päälle tulkitsemaan toista tai toisen käyttäytymistä.. Ole siis utelias ja tutustu itseesi, omaan horoskooppimerkkiisi - tai minun. Siis skorpioniin (nousevalta merkiltäni olen vaaka, kuussa jousimies.. kiinalaisessa horoskoopissa teräsrotta). Veikeä yhdistelmä. Ja hankala. Kysy niiltä jotka tuntevat minut.

Eri horoskooppikirjoissa on samoistakin merkeistä kirjoitettu hyvin eri lailla - tässä hieman verkosta löytyneitä totuuksia omasta aurinkomerkistäni..

Muutamia tosiasioita skorpionista

Motto: Minä haluan!

Ruumiinosa joka hallitsee: Sukupuolielimet!

Paras ominaisuus: Idealistisuus!

Skorpioni on kiihkeä ja intohimoinen rakastaja, joka on tarvittaessa valmis vaikka kuolemaan rakastettunsa puolesta. Tämä on johtajan tai valvojan merkki; skorpioni on tunnetusti hyvin vaativa. Skorpionilla on tyyni olemus, mutta pinnan alla kuohuu. Tämä ei ole kehenkään tai mihinkään kohdistuvaa raivoa, vaan yksinkertaisesti Marsin kiihdyttävää vaikutusta.

Kun skorpioni rakastuu, se tapahtuu suin päin, eikä kukaan voi kääntää hänen päätään. Hän on hyvin uskollinen ja usein äärimmäisen intohimoinen. Seksi on skorpionin suuri mielenkiinnon kohde- hänen aistillinen ilojen kaipuu on yleensä paljon voimakkaampi kuin hänen partnerillaan. Tämä varsin salaperäinen eläinradan merkki ei kestä sitä, että hänen elämäänsä pyritään ohjailemaan. Hän rakastaa ja elää aivan omalla tyylillään, eikä kukaan voi vaikuttaa siihen. .. edelleen hieman pidemmin..

Skorpionia hallitsee Pluto, jonka voimaa sanotaan pakottavaksi ja väistämättömäksi. Merkki hahmottaa maailman mustavalkoisella tavalla, eikä ole valmis tinkimään periaatteistaan kovin helposti. Varovaisuus ja itsehillintä kätkevät suuret ja syvälle ulottuvat tunnekuohut, joiden syytä on vaikea selittää edes itselleen. Muiden ihmisten salaisuudet kiinnostavat ja tarkan havaintokyvyn avulla niistä voikin päästä selville. Vaikeudet merkitsevät haasteita ja suuret muutokset voivat ajan mittaan tuntua yhä vähemmän pelottavilta. Ulkoinen itsevarmuus voi tehdä merkin edustajasta ihmisen, jolla on paljon vastustajia. Elämä merkitsee aina uusien kokemusten hankkimista, mutta mieluiten omin ehdoin ja syvyyssuuntaan. Ympyrät voivat olla pienetkin, kunhan niissä tapahtuu kehitystä tunnealueella. Seksuaalisuus on tärkeää, sillä se tarjoaa keinon päästä hyvin lähelle toista ihmistä..

 
Life is...
 
email